Чуй отвътре как звучи „Чин Чин“ в новата книга на Нуша Роянова
22.02.2024
Общи условия и правила за участие във Фейсбук игра на издателство „Дъбови листа“ – „Заедно във всичко“
08.04.2024
Чуй отвътре как звучи „Чин Чин“ в новата книга на Нуша Роянова
22.02.2024
Общи условия и правила за участие във Фейсбук игра на издателство „Дъбови листа“ – „Заедно във всичко“
08.04.2024

„Мама“, „Любов“ и „Татко“ от Елен Делфорж и Кантен Гребан –книжна колекция сплотява семейството около Световния ден на книгата

„Заедно във всичко“ е посланието, с което издателство „Дъбови листа“  свързва трите най-продавани книги на авторския тандем

 

Новата колекция „Заедно във всичко“ от издателство „Дъбови листа“ е посветена на всички семейства, като включва най-обичаните книги на Елен Делфорж и Кантен Гребан – „Мама“, „Любов“ и „Татко“.

Най-ценното, което ще бъде доловено от читателите, когато разлистят и прочетат всяко от трите пленителни заглавия, е естествената, деликатна и неразривна връзка между тях.

„Мама“, „Любов“ и „Татко“ е първата семейна колекция от три книги с твърди корици, която разказва вълнуващи истории за майчинството, любовта и бащинството. Такива, каквито са наистина – емоционални, затрогващи и откровени човешки преживявания, изпълнени с моменти на радост и щастие, но и с болезнени мигове, които показват безграничната и неудържима сила на семейството, което е заедно във всичко.

Трите книги на белгийските автори, преведени по цял свят, се изчерпват по-бързо от очакваното, защото се радват на постоянен интерес от българските читатели.

Заглавията са подходящи за майки и татковци, както и за бъдещи родители и семейства, които ценят уюта, наслаждават се на живота, като заедно преодоляват по-лесно изпитанията и трудностите.

Има толкова майки по света, колкото и деца. И въпреки това, когато майките вземат своето бебе в ръце, всички си приличат. Татковците – също. Има толкова любови, колкото и влюбени жени и мъже. Всичко, от което се нуждаем е любов.

Някои от историите в книгите, които Елен Делфорж разказва по увлекателен начин, с тънък усет към душевността на всеки родител, поставят важни въпроси, разглеждайки социални теми, каквито са кърменето, самотното майчинство и бащинство, раждането на детето, разказано през погледа на таткото.

Свързахме „Мама“, „Любов“ и „Татко“ в книжна колекция, защото вярваме, че когато семейството е заедно във всичко, това служи като пример за децата, те растат в среда на обич, привързаност, доверие и уважение. Любящото семейство се подкрепя във всички моменти, общува помежду си, сплотено е в хубавите преживявания, както и в тези, които изискват повече кураж и воля на духа“, споделя Нуша Роянова – издател, писател и художник.

Удивителните илюстрации на художника Кантен Гребан, наситени с красиви и цветни нюанси от живота, както и поетичното звучене на кратките строфи, въздействат със своята човешка топлота и искрено разбиране на различните житейски ситуации.

Осъзнавайки ролята на любовта в живота, нежните и романтични моменти във всяко семейство, които носят истинска наслада, повдигайки настроението и чувството за щастие, издателството е подготвило изненада от партньор на кампанията – ръчно изработени натурални свещи от соев восък, както и тефтер за нови семейни истории. В празничната томбола „Меден месец“, която ще бъде изтеглена в края на април, ще участват всички онлайн поръчки на колекцията „Заедно във всичко“, направени в сайта на издателство „Дъбови листа“.

С твърди корици, в голям формат, с изящни и впечатляващи илюстрации, луксозната колекция „Заедно във всичко“ е подходящ подарък както за Световния ден на книгата, така и без специален повод.

Издателство „Дъбови листа“ е инициатор на няколко обществени кампании, като се фокусира върху смислени послания, свързани с добродетели и ценности, които остават непреходни във времето.

Кампаниите „Татко е тук“, „Всяко нещо е чудо“ и „Чуй отвътре“, зад които стоят книжните заглавия „Татко“, „Нощта преди Коледа“, както и последната книга „Чин Чин“ от Нуша Роянова, са повод за задълбочени разговори по значими теми, каквито са бащинството, непреклонната вяра в живота, интуицията.

За предстоящия Пролетен панаир на книгата, който ще проведе в края на май пред НДК, издателството подготвя още интересни предложения за деца и родители.