Издателство “Дъбови листа” ви очаква на Шатра 1 на Алея на книгата Варна 2018 до 5 август
25.07.2018
Дебютното участие на „Дъбови листа“ на Франкфуртския панаир мина повече от успешно
19.10.2018
Издателство “Дъбови листа” ви очаква на Шатра 1 на Алея на книгата Варна 2018 до 5 август
25.07.2018
Дебютното участие на „Дъбови листа“ на Франкфуртския панаир мина повече от успешно
19.10.2018

Писмо от Виктория Кралева – съавтор на „От деца за деца“

От деца за деца „От деца за деца“ е уникална картинна книга, защото нейни автори са талантливи деца. Всички текстове и илюстрации в изданието са плод на богатото детско въображение. Една от авторките на книгата, Виктория Кралева, ни трогна с прекрасното си писмо, адресирано до Нуша Роянова. В него тя разказва за човека, вдъхновил я да пише. Сигурни сме, че писмото ще ви усмихне, затова го споделяме с вас. А за вдъхновителя сме подготвили специална грамота!

Мила, г-жо Роянова,

gramota-vdahnovitel copyПише Ви Виктория Кралева! Благодаря Ви, че ще публикувате моите произведения! Много съм щастлива, че и аз ще успея да зарадвам децата, така както правите Вие, когато пишете вашите прекрасни книги!

Вие питате кой ме е вдъхновил да пиша. С радост ще Ви отговоря! Тази, която ме вдъхновява да чета, пиша, рисувам и творя, е моята страхотна майка. Тя често се шегува с мен, че още преди да съм се научила да седя, вече съм умеела да разлиствам книги. Може би от там се е зародил и интереса ми към книгите. Не обичам електронните издания, макар че и аз като всяко съвременно дете понякога не мога да се отлепя от таблета. Обичам аромата на прясно отпечатано мастило, красивите илюстрации и твърдите корици! Обичам шепота, който издават листата при тяхното прелистване! Надявам се, че и аз един ден ще имам поредици от книги, които да се харесват на читателите!

Благодаря Ви отново за подкрепата!

С уважение,

Виктория Кралева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *