Алея на книгата Варна 2019 с издателство „Дъбови листа“
23.07.2019
“За Коледа ще си бъда у дома” от обичаната от милиони деца по света Холи Хоби – вече и в България
28.10.2019
Алея на книгата Варна 2019 с издателство „Дъбови листа“
23.07.2019
“За Коледа ще си бъда у дома” от обичаната от милиони деца по света Холи Хоби – вече и в България
28.10.2019

Алея на книгата София 2019 с издателство „Дъбови листа”

Скъпи приятели,

В седмицата преди новата учебна година издателство “Дъбови листа” ще посети столицата за седмото издание на “Алея на книгата” София. Заповядайте на Шатра 22 на пешеходната зона на бул. “Витоша” от 10 до 15 септември, за да изберете най-ценния подарък, който Вашето дете може да получи – книги! Вземете малчуганите с Вас, защото писателката и илюстраторка Нуша Роянова ще бъде всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. на шатрата, за да разказва на децата и техните придружители любопитни истории за създаването на поредицата за Джак и Ема, как се е родила идея за Жабчето Жо и защо книгата “Мама” стана истинска сензация тази година.

Знаем, че е трудно да попаднеш в книжния рай на Алеята и да си тръгнеш с една-две книги, затова сме подготвили куп специални предложения за Вас. Ето и част от тях:

На изложенията във Варна и Бургас пленителната книга “Мама” от Елен Делфорж с илюстрации на Кантен Гребан беше безспорен фаворит. Магията на това книжно бижу се носи от уста на уста и всеки ценител на силните послания, облечени в красиви думи и прекрасни картини, се влюбва в “Мама”. Книгата ще се предлага на промоционална цена.

Децата могат само да четат книги, но не и да ги създават? Този мит е разбит на пух и прах от двете части на книгата „От деца за деца“ – изцяло написани и изрисувани от деца! Ще можете да ги закупите за по 10 лв.

Колекцията от седем книги от поредицата за Джак и Ема пък ще е със специална отстъпка от 50%!

А ако сте любопитни да разберете какви са най-новите приключения на героите от поредицата, можете да вземете книжката “Фатиб и Конди” на Вашето дете. С нея ще получите промо код, с който можете да закупите пълната колекция “Джак и Ема” с останалите шест книжки от поредицата с 50% намаление на сайта ни www.dabovilista.com.

А при закупуване на книгата “Мама”, ще получите “Фатиб и Конди” като подарък.

Едно заглавие с ценни послания за всяко дете – “Жабчето Жо” от Нуша Роянова – също може да бъде намерено на шатра 22 и на специална цена.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *