Нуша Роянова гостува на децата от с. Сотиря
26.04.2021
10 цитата от „Приключенията на НадЕжко, таралежът хлебар без граници“, които учат децата на доброта
20.06.2021
Нуша Роянова гостува на децата от с. Сотиря
26.04.2021
10 цитата от „Приключенията на НадЕжко, таралежът хлебар без граници“, които учат децата на доброта
20.06.2021

„Дъбови листа” ви очаква на ПроЛетния базар на книгата от 31 май

Дългоочакваното пролетно книжно изложение на открито започва в самия край на месец май, а книгите на издателство „Дъбови листа“ ще откриете на шатра 3 📚

Каним ви на книжна среща – от 31 май (понеделник) до 6 юни (неделя) ще ви очакваме с любимите заглавия на деца и възрастни в парка пред НДК. Шатра 3 ще откриете в близост до Литературния кът, където ще се провежда културната програма на събитието.

За ценителите на изкуството сме подготвили картинните книги на Елен Делфорж и Кантен Гребан – „Мама” и „Любов”. Перфектни за подарък на мама и любимия човек до вас, както и за специални поводи за вашите приятели. ❤️

Новата ни книга „Музиката и седемте ноти” ще очаква любопитните да се впуснат в света на музиката!

Книгите от поредицата за Джак и Ема, уникалните сборници „От деца за деца” 1 и 2 и „Жабчето Жо” ще бъдат на първа линия за малките читатели.

„Приказки” на Ханс Кристиан Андерсен с илюстрации на Кантен Гребан пък е книга, която не подлежи на възрастови ограничения. Класическите приказки на майстора на перото в съчетание с изкусната четка на прекрасния белгийски художник имат място във всяка домашна библиотека.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *